Apartmanok

A Barackvirág apartmanházak új építésű modern ingatlanok, Borgátafürdő dinamikusan fejlődő területén. Kialakításuknál – magunk is gyakorló szülőkként – törekedtünk arra, hogy akár kisgyermekes családok is bátran tölthessék el itt szabadidejüket.

Apartmanházaink a termálfürdőtől kb. 400 m-re találhatóak, nagyon kényelmesen sétálva 5-10 percre. Mindegyik épületben két apartman található, egy az emeleten egy pedig a földszinten. Az emeleti apartmanokhoz erkély, a földszinti apartmanokhoz terasz tartozik.

A vendégház külső képei

Mindegyik apartmanban kettő darab kétágyas szoba található erkélyes vagy teraszos nappalival, wc-vel, zuhanyzóval.

Mindegyik szobában kettő darab kényelmes heverő, a hozzájuk tartozó éjjeli szekrények és a ruhásszekrények találhatók.

A nappaliban hatszemélyes kinyitható ülőgarnitúra található dohányzóasztallal, itt + két személyt tudunk még elhelyezni éjszakára. 

A nappali el van látva színes TV-vel es DVD lejátszóval is. A földszinti apartmanok teraszához kerti bútorok is tartoznak.

Egy apartmanban összesen 6 főt tudunk elszállásolni.

Az amerikai típúsú konyhák fel vannak szerelve mikrohullámú sütővel, gáztűzhellyel, vízmelegítővel, kávéfőzővel, kenyérpirítóval és hűtővel.

A berendezés képei

 

Az apartmanházak udvarában található pergola alá esős időben is ki lehet ülni, itt akar 20 fő kényelmesen étkezhet. Vendégeink autóikat az apartmanházak kerítésén belül biztonságosan tudják parkolni.

Borgátafürdő mentes a zsúfoltságtól, más üdülőhelyekre jellemző zsivajtól, itt azok találjak meg szamításukat, akik a nyugodt pihenést keresik. Mind e mellett a környék rengeteg programlehetőséget kínál, amelyekről a „Látnivalók menüpontban találhat bővebb információkat.

Copyright (C) 2014 Barackvirág Apartmanok | Design WMT